> Nieuws > Nieuwbouw blindenschool gestart!

Nieuwbouw blindenschool gestart!

augustus 2023

De eerste schop ging de grond in! Sinds kort worden op de nieuwe compound van de blindenschool de handen uit de mouwen gestoken. De grond die de overheid toegezegd had aan de blindenschool is omheind, de eerste bomen zijn geplant, een klein gebouw voor opslag wordt gebouwd en de fundering voor het echte schoolgebouw wordt uitgegraven. 

Een groep van Nederlandse vrijwilligers en bedrijven in Debre Zeit heeft besloten in eigen beheer een schoolgebouw neer te gaan zetten voor de blinde kinderen in Ethiopie. Na 10 jaar komt er eindelijk een eind aan gebouwen huren en komt er een prachtig eigen gebouw. Voldoende ruime lokalen, kantoren, slaapkamers, lunchroom en buiten plek om te spelen. 

Stichting TTAF juicht dit initiatief van harte toe ook al draagt ze financieel alleen bij aan het reilen en zeilen van de blindenschool en niet aan de investering in gebouwen. We doen een beroep op u om bij te dragen aan de kosten van de nieuwbouw. Hier vindt u daar alle informatie over. 

In november 2023 wordt er een ondernemersreis naar Ethiopie georganiseerd waarvan de bijdrage ook ten goede komt aan de nieuwbouw. Nieuwsgierig? Kijk hier!

 

Laatste Nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief op de contactpagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

TTAF, The Three Aid Foundation


Kansarmen uitzicht geven op een betere toekomst. De weg naar zelfredzaamheid biedt een leven met perspectief. Dit is het motto van TTAF.


Doneren
© Copyright 2024 Stichting TTAF | Privacy policy | Disclaimer