> Nieuws > Eyemedication in Kofele

Eyemedication in Kofele

Op 12 en 13 januari 2019 heeft in Kofele weer een eye medication-ronde plaatsgevonden. Artsen vanuit het ziekenhuis in Ziway hebben in twee dagen tijd 646 mensen gescreend. Veel mensen hebben medicijnen ontvangen en bij 43 mensen is een (ernstige) vorm van staar ontdekt. Met behulp van TTAF-geld worden deze mensen op 23 en 30 januari geopereerd in het ziekenhuis van Ziway. Het blijft altijd een indrukwekkend moment wanneer het verband van de ogen wordt afgehaald en mensen weer kunnen zien. Het gezicht teruggeven aan blinden wordt op deze manier wel heel concreet!

 

TTAF betaalt deze eye medication. De kosten worden besteed aan de volgende zaken: vergoeding voor de artsen, het ophalen van de patiënten en hun begeleiders, het verstrekken van medicijnen en de kosten van de staaroperatie. Voor gemiddeld € 10 per persoon maken we het verschil voor velen!

Op de foto staan de patiënten met hun begeleiders, wachtend op hun beurt. De locatie is de Burka Faya Medium Clinic van Ayano Burka.

Laatste Nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief op de contactpagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

TTAF, The Three Aid Foundation


Kansarmen uitzicht geven op een betere toekomst. De weg naar zelfredzaamheid biedt een leven met perspectief. Dit is het motto van TTAF.


Doneren
© Copyright 2020 Stichting TTAF | Privacy policy | Disclaimer