> Nieuws > Facebook actie voor de school voor blinde kinderen in Debre Zeit

Facebook actie voor de school voor blinde kinderen in Debre Zeit

TTAF ondersteunt de school voor blinde kinderen van Mr Wondimu waar kinderen die nog geen enkele vorm van onderwijs hebben gehad leren lezen en schrijven in Braille. Zij krijgen daardoor dezelfde ontwikkelingskansen geboden als alle andere kinderen die wel rechtstreeks toegelaten worden tot het reguliere onderwijs

Marleen Wassink woont met haar gezin in de omgeving van Debre Zeit in Ethiopië.

Via een ontmoeting met een TTAF delegatie kwam Marleen in aanraking met deze blinden school. Marleen die docent biologie is wilde graag wat doen voor deze kinderen en na enig overleg is Marleen begonnen om extra lessen te geven. Zo leert Marleen de kinderen om te gaan met allerlei voor ons alledaagse dingen zoals groente, dieren, huishoudelijke voorwerpen en zo voort. Ook begeleid ze de kinderen in het spelen met bv duplo.

Marleen verteld daar over: Wie o wie heeft er Duplo over voor de blindenschool? Ze hebben weinig tot geen speelmaterialen. Toen ik een keer wat Duplo blokken meenam tijdens een les hebben ze er zo ongelooflijk leuk mee gespeeld! Daarom wil ik hen graag wat geven.. maakt niet uit wat: losse blokken, voertuigen of dieren.. alles welkom!

Lees meer over wat Marleen doet voor de blinde kinderen op Facebook.

U kunt het werk van Marleen in de blindenschool ondersteunen met een gift maar ook door het geven van duplo dat toch al een tijd niet gebruikt in uw kast ligt.

U kunt uw gift overmaken aan TTAF naar bankrekening NL61 RABO 0385 5978 19 ovv blinde kinderen. Voor Duplo graag contact opnemen met Jan van het Veld telefoon 0342-422023 of mail naar janvhveld@TTAF.org dan zorgen wij er voor dat het op de juiste plek komt.

De Belastingdienst heeft Stichting The Three Aid Foundation per 1 januari 2008 aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat giften aan The Three Aid Foundation kunnen worden afgetrokken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting binnen de daarvoor geldende regels. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastindienst.

TTAF heeft geen winstoogmerk en geeft geen beloning aan de bestuursleden. Wel kunnen zij onkosten declareren. Wij doen er alles aan om onze bestuurskosten zo laag mogelijk te houden zodat het geld van onze donateurs en sponsoren ook echt bij de mensen terecht komt.

Laatste Nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief op de contactpagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

TTAF, The Three Aid Foundation


Kansarmen uitzicht geven op een betere toekomst. De weg naar zelfredzaamheid biedt een leven met perspectief. Dit is het motto van TTAF.


Doneren
© Copyright 2020 Stichting TTAF | Privacy policy | Disclaimer