> Steun TTAF

Steun TTAF

Help ons helpen: steun TTAF!

U kunt TTAF op verschillende manieren steunen.

Geef direct

Via de donatieknop bovenaan de website kunt u met iDEAL eenvoudig en direct doneren.
U kunt uw bijdrage ook direct overmaken op onze rekening:
IBAN: NL61 RABO 0385 5978 19
BIC: RABONL2U

Word Vriend van TTAF

TTAF helpt mensen – jong en oud – om self-supporting te worden. Wanneer u ons structureel steunt, kunnen wij projecten nóg beter inplannen. Met een vast bedrag per maand kunt u een persoonlijke vriend worden van TTAF, klik op de donatieknop bovenaan de website.

Projectsponsoring

Wilt u een specifiek project ondersteunen? Neem dan contact op met één van de bestuursleden om in een persoonlijk gesprek uw wensen af te stemmen.

Ondernemers

TTAF ontvangt donaties van ondernemers die maatschappelijk betrokken zijn of een foundation hebben opgezet om Goede Doelen te ondersteunen. Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden van de stichting.

Kerken

Verschillende kerken ondersteunen TTAF door een collecte af te dragen of deelnemer te worden van de Omkeercollecte. Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met de secretaris van de stichting.

Schenken aan Stichting The Three Aid Foundation

Er zijn verschillende manieren waarop u fiscaal vriendelijk aan Stichting The Three Aid Foundation kunt schenken.

Belastingvrij schenken
TTAF is een zogenoemde ANBI-instelling. Dat betekent dat u als donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunt aftrekken. Voorheen was hiervoor een notariële akte verplicht, maar sinds 1 januari 2014 is dit niet meer nodig. U kunt uw giften vastleggen in een zogeheten schenkingsovereenkomst, zodat het hele giftbedrag, zonder onder- of bovengrens, aftrekbaar blijft.

Schenkingsovereenkomst
In de schenkingsovereenkomst komt u met TTAF overeen welk bedrag u voor minimaal 5 jaar wilt schenken. U kunt uw gift zelf overmaken of TTAF machtigen om het bedrag per maand, kwartaal of jaar te laten afschrijven.

Hoe kunt u dat doen? Download het formulier ‘Overeenkomst tot periodieke schenking’. U wordt gevraagd de gegevens in te vullen en in tweevoud en getekend naar TTAF op te sturen. Wij sturen een getekend exemplaar naar u terug. Bewaar dit exemplaar goed voor uw administratie voor eventuele vragen van de Belastingdienst tijdens uw Belastingaangifte.

TTAF opnemen in uw testament
U kunt TTAF opnemen in uw testament. Daarmee kunt u ook na uw overlijden iets betekenen voor de TTAF-projecten. Deze wijze van schenken biedt twee mogelijkheden.
1. Benoemen tot erfgenaam. Door één of meerdere organisaties tot erfgenaam te benoemen, ontvangen zij een gedeelte van uw complete vermogen.
2. Een legaat nalaten. U kunt ook een vast bedrag nalaten; dit wordt een legaat genoemd. Hierbij kunt u heel precies bepalen hoeveel TTAF krijgt.

Belasting over een erfenis?
Erfgenamen moeten belasting betalen over de erfenis die zij ontvangen. Deze belasting heet successierecht. Goededoelenorganisaties met een ANBI-keurmerk zoals TTAF vormen hierop een uitzondering.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de schenkingsovereenkomst of het opnemen van TTAF in uw testament? Neem contact op met de penningmeester van TTAF voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek.

© Copyright 2024 Stichting TTAF | Privacy policy | Disclaimer